Menyer

 

Meny från Vecka 49

DAGENS
– Sallad, bröd & vatten ingår-
120:-

Måndag

Kycklinglår med rostad sesam, sojamajonnäs & smörbakad blomkål

Tisdag

Kolja med brynt smör, rotselleripuré, syrad rotselleri och krasse

Onsdag

Krispig fläskestek med rödkål, rött äpple, äpplemustsky och sockerrostad potatis

Torsdag

Kokt kalv med morotskräm, råmarinerad morot, dill och ättikssky

Fredag

Gulaschgryta med tomat, rostad paprika, gräddfil & brytbröd

Lördag 140:-

Flankstek med brynt smörhollandaise, purjolök, dragon & grillad hjärtsallad

Specialare 245:-

GG´s jultallrik

Efter Maten

Walters Kaffe 27:-
Te 27:-
Dessert 85:-
Kaffegodis, 3 Sorter 65:-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förrätter

Hummer 200:-

Tomat – Mandel – Saffran

Matjesill 175:-

Ägg – Mörkt bröd – Prästost

Löjrom 235:-

Potatisskum – Gräddfil – Krasse

Ägg 155:-

Rödbeta – Yoghurt – Alpost

 

Varmrätter

Ryggbiff 310:-

Jordärtskocka – Grönkål – Svartkål

Jordärtskocka 245:-

Beurre Blanc – Pumpa – Kål

Anka 285:-

Pumpa – Havtorn – Apelsin

Torsk 295:-

Ärtor – Dill – Tryffel 

 

Salt & Sött

Hyby Blå 140:-

Mandel – Äpple – Mörkt Bröd

Kaffegodis 75:-

3 x Hemmagjort Gottis

Crème Caramell 110:-

Hallon – Pistage – Vanilj

Fikon 115:-

Kanel – Nougat – Körvel

 

3 Rätters

Hummer – Anka – Fikon

550:-

 

4 Rätters

Hummer – Torsk – Anka – Fikon

655:-

 

Dryckespaket

415:- till 3 rätters

495:- till 4 rätters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi reserverar oss för förändringar i menyn då det kan ändras dagligen beroende på vad vi får från våra odlare/uppfödare och andra härliga leverantörer. 

Vänligen meddela allergier/restriktioner till personalen.