Menyer

Vecka 40

DAGENS
– Bröd & vatten ingår –
130:-

Måndag

Misobakad kotlett med rostad palsternacka, smörad sky, koriander och salt jordnöt

Tisdag

Karamelliserad lax med råmarinerad zucchini, pinjenöt, gräddfil och brynt smör

Onsdag

Rimmad oxbringa med rotmos, persiljebuljong, pepparrot och senap

Torsdag

Porchetta med frasig sötpotatis, ratatouille, syrad tomat och basilika

Fredag

Rödvinskokt oxkind med potatispure, champinjon, krispig lök och krasse

Lördag 150:-

Flankstek med sojamajonnäs, ostronskivling, spetskål och rostad vitlökssky

Specialare 245:-

Kantarelltoast med löjrom, gräddfil, alpost och silverlök

Efter Maten

Walters Kaffe/Te varierande sorter 32:-
Dessert 105:-
Kaffegodis 75:-

Vid fråga om allergier/allergener,
ta kontakt med personalen

 

 

 

 

Förrätter

Hummer 165:-

Kålrot – Dill – Kol

Ägg från Skarhult 125:-

Blekselleri – Prästost – Bröd

Löjrom 235:-

Potatis – Gräddfil – Lök

Ryggbiff 140:-

Rotselleri – Alpost – Vattenkrasse

 

Varmrätter

Rotselleri 225:-

Hasselnöt – Rapsolja – Sandefjord 

Hjortrygg 300:-

Jordärtskocka – Citrontimjan 

Marulk 305:-

Kantarell – Soja – Ängsyra

Högrev 255:-

Morot – Sesam – Krasse

 

Salt & sött 

Kaffegodis 75:-

3 x Hemmagjort Gottis

Österlen ädel 145:-

Honung från grannen – Morot – Dill 

Äpple 115:-

Kanel – Kola – Körvel

Farmor och farfars hallon 125:-

Choklad – Yoghurt – Shiso

 

3 Rätters

Hummer – HjortHallon

495:- 

5 Rätters

Hummer – Löjrom – Marulk –

Hjort – Hallon

695:-

Dryckespaket

415:- till 3 rätters

565:- till 5 rätters

Vi reserverar oss för förändringar i menyn då det kan ändras dagligen beroende på vad vi får från våra odlare/uppfödare och andra härliga leverantörer.